قیمت لوله گوشتدار

قیمت لوله گوشتدار

به لوله‌های فولادی بدون درز یا مانیسمان که نسبت به سایر لوله‌ها با ضخامت بالاتری (نسبت قطر لوله به ضخامت دیواره کم‌تر از 20) تولید می‌شوند لوله گوشتدار یا لوله صنعتی گوشتی یا ضخیم بار می‌گویند. لوله گوشتدار معمولاً به لوله‌های با ضخامت دیواره بیشتر از 25 میلی‌متر گفته می‌شود. همان طور که از نام این محصول مشخص است ضخامت بالا ویژگی اصلی این محصول بوده و عامل اصلی در تعیین قیمت لوله گوشتدار به شمار می‌رود. آخرین تغییرات قیمت لوله گوشتدار را می‌توانید در جدول بالا مشاهده کنید. برای خرید لوله گوشتدار نیز می‌توانید با استفاده از شماره تلفن مجموعه فولادینو 02166200200 اقدام کنید.

ضخامت بالا تا چند سانتی‌متر در کنار عدم وجود درز باعث می‌شود استقامت این لوله‌ها بسیار بالا باشد و برای انتقال سیالات تحت فشار در مسافت‌های طولانی گزینه مناسبی به شمار رود. البته به دلیل همین ضخامت وزن لوله گوشتدار بسیار بالا و سنگین است. در این محصول منظور از ضخامت جداره اختلاف قطر داخلی و خارجی بوده که اصلی‌ترین فاکتور در تعیین کیفیت و قیمت لوله گوشتی شناخته می‌شود.

روش تولید لوله گوشتی شبیه به لوله‌های مانیسمان و به روش نورد گرم انجام می‌شود. از مشخصات ابعاد لوله گوشتدار قطر خارجی (اندازه پشت تا پشت لوله) و قطر داخلی (اندازه سوراخ داخلی لوله) و ضخامت دیواره در کنار طول لوله، از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های آن محسوب می‌شوند. هرچند امکان تولید لوله گوشتدار به ابعاد مختلف و سفارشی وجود دارد ولی معمول‌ترین ابعاد این محصول شامل اندازه‌ قطر داخلی بین 10 الی 600 میلی‌متر (3.8 الی 24 اینچ) و ضخامت دیواره با اندازه 5 الی 80 میلی‌متر، طول 6 الی 15 متری و وزن ۰.۴۷ تا ۴۲۲ کیلوگرم در هر متر است. لوله گوشتدار با ضخامت‌های 25، 30، 40 و 70 میلی‌متر از مهم‌ترین سایزهای لوله جدار گوشتدار هستند. در لیست قیمت لوله گوشتی عدد اول به اندازه قطر خارجی لوله و عدد دوم به اندازه ضخامت دیواره لوله اشاره دارد. با توجه به مقاومت و استحکام بسیار زیاد لوله گوشتدار در برابر ضربه، فشار و دما از این محصول در صنایع پتروشیمی مانند انتقال نفت، در صنعت کشاورزی برای آب‌رسانی و صنعت ساختمان مانند ساخت سازه‌های بزرگی نظیر پل و اسکله یا داربست استفاده می‌کنند.

قیمت لوله گوشتدار

قیمت لوله گوشتدار با وزن و مشخصات لوله نظیر قطر داخلی و خارجی، ضخامت جداره و همچنین مواد اولیه مورد استفاده ارتباط مستقیمی دارد. از این رو هر چه ضخامت و ابعاد لوله بزرگ‌تر باشد وزن لوله گوشتی نیز بیشتر شده و قیمت لوله گوشتدار گران‌تر می‌شود. برند و کشور تولیدکننده عامل دیگری است که می‌تواند قیمت لوله گوشتی را افزایش یا کاهش دهد. از دیگر عوامل کلی تأثیرگذار بر قیمت لوله گوشتدار می‌توان به نوسانات نرخ ارز میزان عرضه و تقاضا و قیمت جهانی فولاد اشاره کرد. هم‌چنین هزینه باربری از دیگر عواملی است که در هنگام خرید لوله گوشتدار و سایر لوله‌ها، قیمت لوله فلزی را افزایش می‌دهد.

قیمت لوله صنعتی گوشتدار

منظور از لوله صنعتی گوشتدار همان لوله گوشتی را لوله مانیسمان صنعتی یا لوله مانیسمان ضخیم بار در بازار است. قیمت لوله صنعتی گوشتدار با توجه به ضخامت و وزن این محصول به واحد کیلوگرم محاسبه و تعیین می‌شود. برای تعیین قیمت صنعتی گوشتدار باید وزن کلی محصول را در قیمت واحد کیلوگرم ضرب کنید. در تولید لوله صنعتی گوشتدار از استانداردهای ASTM گرید A106 برای لوله‌های مقاوم در برابر حرارت بالا و از استاندارد A53 برای لوله‌های با مقاومت کششی بالا استفاده می‌کنند. هم‌چنین از استاندارد API 5L با گریدهای X60، X52، X42 و X70 برای لوله‌های مورد استفاده در صنعت پتروشیمی، استاندارد EN 10216 و JIS G3454 و GB 5310، برای لوله گوشتدار مقاوم در برابر حرارت بالا استفاده می‌شود. برق، صنایع نفتی و گازی، صنایع دریایی، صنایع مواد شیمیایی، ساخت و سازهای بزرگ و کشاورزی از جمله مهم‌ترین صنایع پرکاربرد در این محصول به شمار می‌روند.

لوله گوشتدار

لوله گوشتدار با توجه به ماده اولیه مورد استفاده در انواع مختلفی تولید می‌شود. لوله گوشتدار آهن یکی از انواع این محصول است که از فولاد سیاه در گریدهای برای ساخت آن استفاده می‌کنند. ASTM A234 Gr WP5, WP9, WP11، ASTM A335 Gr P1, P5,P9,P11، ASTM A182 Gr F5, F9، A 106، A 179، A333، CK45 و St52 از جمله گریدهای لوله گوشتدار به شمار می‌روند. این محصول هم مانند دیگر لوله‌ها دارای مزایا و معایبی است که قبل از خرید لوله گوشتی باید نسبت به آن شناخت داشته باشید. از مزایای لوله گوشتی می‌توان به استحکام و دوام بالا، سختی و چقرمگی بسیار بالا، عدم وجود درز، مقاومت در برابر ضربه، دما و فشار و خوردگی و دوام در شرایط جوی سخت اشاره کرد. از طرفی سنگینی وزن و شرایط حمل و نقل سخت، عدم جوش‌پذیری مناسب به دلیل چقرمگی بالا و عدم انعطاف پذیری از معایب لوله گوشتی است.

لوله گوشتدار Ck45

به لوله مانیسمان تولید شده از فولاد CK45 در ضخامت‌های بالای 25 میلی‌متر لوله گوشتدار Ck45 می‌گویند. این محصول در رده لوله‌های گوشتی کربن متوسط قرار دارد و از ویژگی‌های اصلی لوله گوشتدار Ck45 می‌توان به مقاومت بالای آن در برابر حرارت اشاره کرد. دقت داشته باشید با افزایش کربن، چقرمگی و سختی لوله گوشتدار افزایش پیدا خواهد کرد و از طرفی از جوش‌پذیری آن کاسته می‌شود.

لوله گوشتدار St52

در صورت استفاده از فولاد st52 در تولید لوله گوشتی به محصول مورد نظر لوله گوشتدار St52 می‌گویند. لوله گوشتدار St52 در گرید لوله با استحکام کششی و فشاری مناسب قرار می‌گیرد. برای استعلام قیمت انواع لوله گوشتدار به لیست بالا مراجعه نمایید.

خرید لوله گوشتدار

در هنگام خرید لوله گوشتدار دقت کنید که ضخامت دیواره در طول لوله یکنواخت باشد. هم‌چنین با توجه به سنگینی وزن لوله گوشتی، سختی حمل و نقل و افزایش هزینه باربری دقت کنید که مسافت محل بارگیری تا پروژه تا جای ممکن کم باشد. با توجه به تنوع محصول در سایز و ضخامت و جنس لوله گوشتدار حتماً از تناسب سایز، نوع محصول با کاربرد مدنظرتان مطمئن شوید. در صورت نیاز به هرگونه مشاوره برای خرید لوله گوشتدار با کارشناسان فولادینو تماس بگیرید. خرید مطمئن، پیگیری سفارش، امکان مرجوعیت کالا، عدم محدودیت در زمان و حجم سفارش، باعث شده شرکت‌ فولاد سازان راه ابریشم جزو اولین انتخاب‌های مشتریان برای خرید انواع لوله‌های بدون درز و گوشتی به شمار رود. اگر به دنبال کمترین قیمت لوله گوشتدار هستید می‌توانید به سایت فولادینو و شرکت فولادسازان راه ابریشم مراجعه کنید. راه اصلی ارتباطی با مجموعه فولادینو برقراری تماس با شماره تلفن 02166200200 است.